Advertisement

Ολυμπία Χοψονίδου Σταρ Ελλασ - Deite Pws Einai Shmera Oi Pio Gnwstes Star Ellas Toy Parel8ontos Pagenews Gr : Η σύζυγος του kill bill έκανε μια συγκινητική αφιέρωση, μετά την ανακοίνωση για το τέλος της καριέρας του.

Ολυμπία Χοψονίδου Σταρ Ελλασ - Deite Pws Einai Shmera Oi Pio Gnwstes Star Ellas Toy Parel8ontos Pagenews Gr : Η σύζυγος του kill bill έκανε μια συγκινητική αφιέρωση, μετά την ανακοίνωση για το τέλος της καριέρας του.. Δεν είναι η πρώτη φορά που η σταρ ελλάς 2006 δημοσιεύει υλικό, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. «είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Ο αρχηγός του ολυμπιακού φυσικά αιφνιδιάστηκε μη μπορώντας να πιστέψει ότι η σύζυγος του είναι… ξανά έγκυος! Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην μύκονο και όπως έχει αναφέρει πολλές φορές ο μπασκετμπολίστας, ήταν αυτό που λέμε «κεραυνοβόλος έρωτας». Ο άσος του ολυμπιακού «κρεμάει» τα μπασκετικά του παπούτσια σε ηλικία 38 ετών.

Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης θα γίνει για έκτη φορά γονείς και δεν μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους. Με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε η ολυμπία χοψονίδου να σχολιάσει την απόφαση του συζύγου της βασίλη σπανούλη να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. | oταν βλέπω πολύτεκνες μητέρες, με πιάνει δέος. Η ίδια, μάλιστα, διευκρινίζει, ότι το βίντεο δεν είναι ολόκληρο, διότι «…χρειαστήκαμε λίγο χρόνο για να συνέλθουμε.». Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο βασίλης σπανούλης είχε δηλώσει για τη γνωριμία τους:

Olympia Xopsonidoy To Prwto Binteo Ths Neogennhths Koroylas Ths Star Gr
Olympia Xopsonidoy To Prwto Binteo Ths Neogennhths Koroylas Ths Star Gr from scdn.star.gr
Στο «μεγαλείο της καρδιάς» του βασίλη σπανούλη αναφέρθηκε η σύζυγός του, ολυμπία χοψονίδου. Και μολονότι η ολυμπία χοψονίδου ήταν η νόμιμη κάτοχος του τίτλου «σταρ ελλάς» και ταξίδεψε στο λος αντζελες προκειμένου να αναμετρηθεί με άλλες 72 καλλονές από όλο τον πλανήτη για την ανάδειξη της μις κόσμος, ο «τυφώνας τζούλια» δεν επέτρεψε να αξιοποιήσει τον τίτλο της και όλα τα. Οι φορες που καμαρωσε τον βασιλη σπανουλη στο γηπεδο με τα παιδια τους. Η πρώην σταρ ελλάς που παντρεύτηκε με τον βασίλη σπανούλη. Συγκινημένη η ολυμπία χοψονίδου, αποχαιρέτησε τον μπασκετμπολίστα συγκινημένη η ολυμπία χοψονίδου, αποχαιρέτησε τον μπασκετμπολίστα βασίλη και καλωσόρισε τον οικογενειάρχη σπανούλη που από τη σεζόν 2021/22 δεν θα καταπίνει χιλιόμετρα στα παρκέ, αλλά σε πάρκα με τα έξι παιδιά του. Σύντομα θα αποκτήσει και νέο μέλος! Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ηρεμίας με τα πέντε τους. Το μεσημέρι του σαββάτου με μία ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο βασίλης σπανούλης έκανε γνωστό πως αποσύρεται από το μπάσκετ.

Τον ερχομό του έκτου τους παιδιού περιμένουν ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου, είδηση που ήρθε μέσα από το προσωπικό λογαριασμό της ολυμπίας στο.

Δέκα χρόνια γάμου έκλεισε η ολυμπία χοψονίδου με τον βασίλη σπανούλη και το θύμισε στο κοινό της με ένα insta story στον προσωπικό της λογαριασμό. Τον ερχομό του έκτου τους παιδιού περιμένουν ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου, είδηση που ήρθε μέσα από το προσωπικό λογαριασμό της ολυμπίας στο. Στο πάρτι γενεθλίων του αρχηγού του ολυμπιακού η ολυμπία χοψονίδου είχε φροντίσει όλα να είναι στην εντέλεια ώστε να μην λείψει τίποτα στους καλεσμένους όμως το καλύτερο το φύλαγε για τον άντρα της. H ολυμπία χοψονίδου είναι έγκυος για έκτη φορά, σύμφωνα με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Τρελά ερωτευμένος με τη γυναίκα του ολυμπία χοψονίδου είναι ο βασίλης σπανούλης, ο οποίος έχει πει ότι είναι η γυναίκα της ζωής. Η πρώην σταρ ελλάς είναι ξανά έγκυος και σε περίπου δύο μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το έκτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον αρχηγό του ολυμπιακού, βασίλη σπανούλη. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης θα γίνει για έκτη φορά γονείς και δεν μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους. Στο «μεγαλείο της καρδιάς» του βασίλη σπανούλη αναφέρθηκε η σύζυγός του, ολυμπία χοψονίδου. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Ένα συγκινητικό ποστάρισμα έκανε το σάββατο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η ολυμπία χοψονίδου, με αφορμή την. Η πρώην σταρ ελλάς και ο βασίλης σπανούλης θα αποκτήσουν το έκτο τους παιδί και η χαρά τους δεν περιγράφεται. Σε λίγες ημέρες ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου θα καλωσορίσουν στον κόσμο το πέμπτο παιδί τους. Η ολυμπία χοψονίδου (κρασνοντάρ, 17 ιουνίου 1983) είναι ελληνίδα μοντέλο, γνωστή για τον τίτλο της ως star hellas 2006 στα καλλιστεία του αντ1.

Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της σαν χθες πριν από 10 χρόνια, η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης ενώθηκαν με τα με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, η πρώην σταρ ελλάς δημοσίευσε στον προσωπικό της. Συμμετείχαν τότε η γιολάντα διαμαντή. Με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε η ολυμπία χοψονίδου να σχολιάσει την απόφαση του συζύγου της βασίλη σπανούλη να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Η πρώην σταρ ελλάς στο βίντεο φαίνεται να κάνει δώρο στον βασίλη σπανούλη ένα ξύλινο κουτάκι… το οποίο περιείχε μέσα ένα τεστ εγκυμοσύνης! Στο πάρτι γενεθλίων του αρχηγού του ολυμπιακού η ολυμπία χοψονίδου είχε φροντίσει όλα να είναι στην εντέλεια ώστε να μην λείψει τίποτα στους καλεσμένους όμως το καλύτερο το φύλαγε για τον άντρα της.

Olympia Xopsonidoy H Prigkipissa Toy Tripontoy
Olympia Xopsonidoy H Prigkipissa Toy Tripontoy from i2.prth.gr
Η πρώην σταρ ελλάς στο βίντεο φαίνεται να κάνει δώρο στον βασίλη σπανούλη ένα ξύλινο κουτάκι… το οποίο περιείχε μέσα ένα τεστ εγκυμοσύνης! Έγκυος είναι και πάλι η πρώην σταρ ελλάς ολυμπία χοψονίδου και αποφάσισε να ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα στο σύζυγό της και διάσημο μπασκετμπολίστα βασίλη σπανούλη, με τον πιο ευφάνταστο τρόπο. Η σύζυγος του βασίλη σπανούλη, ολυμπία χοψονίδου, αναφέρθηκε στην απόσυρση του αρχηγού του ολυμπιακού από την ενεργό δράση και πατέρα των παιδιών της με μία συγκινητική ανάρτηση. Σύσσωμη η 7μελής οικογένεια σπανούλη βρίσκεται στην πάρο για διακοπές. Η πρώην σταρ ελλάς φόρεσε ένα μπουστάκι και ένα παρεό για φούστα και αρχικά τραγούδησε. Συμμετείχαν τότε η γιολάντα διαμαντή. Δέκα χρόνια γάμου έκλεισε η ολυμπία χοψονίδου με τον βασίλη σπανούλη και το θύμισε στο κοινό της με ένα insta story στον προσωπικό της λογαριασμό. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της σαν χθες πριν από 10 χρόνια, η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης ενώθηκαν με τα με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, η πρώην σταρ ελλάς δημοσίευσε στον προσωπικό της.

| oταν βλέπω πολύτεκνες μητέρες, με πιάνει δέος.

Στο «μεγαλείο της καρδιάς» του βασίλη σπανούλη αναφέρθηκε η σύζυγός του, ολυμπία χοψονίδου. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης έχουν ήδη πέντε. Μια υπέροχη ανακοίνωση στα social media έκανε πριν δύο ημέρες η ολυμπία χοψονίδου! Δέκα χρόνια γάμου έκλεισε η ολυμπία χοψονίδου με τον βασίλη σπανούλη και το θύμισε στο κοινό της με ένα insta story στον προσωπικό της λογαριασμό. Δες την 7μελή οικογένειά τους στην πάρο. H ολυμπία χοψονίδου είναι έγκυος για έκτη φορά, σύμφωνα με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η πρώην σταρ ελλάς στο βίντεο φαίνεται να κάνει δώρο στον βασίλη σπανούλη ένα ξύλινο κουτάκι… το οποίο περιείχε μέσα ένα τεστ εγκυμοσύνης! Σταρ ελλασ η ρέα τουτουντζή, κορίτσαρος, μισ ελλασ η εύη αδάμ, κούκλα! Δέκα χρόνια γάμου για το ζευγάρι. Συγκινημένη η ολυμπία χοψονίδου, αποχαιρέτησε τον μπασκετμπολίστα συγκινημένη η ολυμπία χοψονίδου, αποχαιρέτησε τον μπασκετμπολίστα βασίλη και καλωσόρισε τον οικογενειάρχη σπανούλη που από τη σεζόν 2021/22 δεν θα καταπίνει χιλιόμετρα στα παρκέ, αλλά σε πάρκα με τα έξι παιδιά του. «είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Τρελά ερωτευμένος με τη γυναίκα του ολυμπία χοψονίδου είναι ο βασίλης σπανούλης, ο οποίος έχει πει ότι είναι η γυναίκα της ζωής. Η πρώην σταρ ελλάς και ο βασίλης σπανούλης θα αποκτήσουν το έκτο τους παιδί και η χαρά τους δεν περιγράφεται.

Δέκα χρόνια γάμου έκλεισε η ολυμπία χοψονίδου με τον βασίλη σπανούλη και το θύμισε στο κοινό της με ένα insta story στον προσωπικό της λογαριασμό. Στο πάρτι γενεθλίων του αρχηγού του ολυμπιακού η ολυμπία χοψονίδου είχε φροντίσει όλα να είναι στην εντέλεια ώστε να μην λείψει τίποτα στους καλεσμένους όμως το καλύτερο το φύλαγε για τον άντρα της. Το μεσημέρι του σαββάτου με μία ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο βασίλης σπανούλης έκανε γνωστό πως αποσύρεται από το μπάσκετ. Η σύζυγος του kill bill έκανε μια συγκινητική αφιέρωση, μετά την ανακοίνωση για το τέλος της καριέρας του. Συμμετείχαν τότε η γιολάντα διαμαντή.

E3allh Egine H Olympia Xopsonidoy Me Sxolia Poy Diabase Sta Social Media Sigmalive Magazine
E3allh Egine H Olympia Xopsonidoy Me Sxolia Poy Diabase Sta Social Media Sigmalive Magazine from mag.sigmalive.com
Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην μύκονο και όπως έχει αναφέρει πολλές φορές ο μπασκετμπολίστας, ήταν αυτό που λέμε «κεραυνοβόλος έρωτας». Στο «μεγαλείο της καρδιάς» του βασίλη σπανούλη αναφέρθηκε η σύζυγός του, ολυμπία χοψονίδου. Στο πάρτι γενεθλίων του αρχηγού του ολυμπιακού η ολυμπία χοψονίδου είχε φροντίσει όλα να είναι στην εντέλεια ώστε να μην λείψει τίποτα στους καλεσμένους όμως το καλύτερο το φύλαγε για τον άντρα της. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός. Οι φορές που μεγαλύτερη θαυμάστρια όλων όμως υπήρξε η σύζυγός του ολυμπία χοψονίδου. Η ολυμπία χοψονίδου γεννήθηκε στις 17 ιουνίου 1983 στο κρασνοντάρ της ρωσίας από έλληνες γονείς ποντιακής τον απρίλιο του 2006 εξελέγη σταρ ελλάς στα καλλιστεία του αντ1. Το μεσημέρι του σαββάτου με μία ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο βασίλης σπανούλης έκανε γνωστό πως αποσύρεται από το μπάσκετ. Με δέος κοιτώ και την ολυμπία χοψονίδου.

Οι φορες που καμαρωσε τον βασιλη σπανουλη στο γηπεδο με τα παιδια τους.

Η πρώην σταρ ελλάς άλλωστε, που είναι παντρεμένη με τον βασίλη σπανούλη από. Συγκινημένη η ολυμπία χοψονίδου, αποχαιρέτησε τον μπασκετμπολίστα συγκινημένη η ολυμπία χοψονίδου, αποχαιρέτησε τον μπασκετμπολίστα βασίλη και καλωσόρισε τον οικογενειάρχη σπανούλη που από τη σεζόν 2021/22 δεν θα καταπίνει χιλιόμετρα στα παρκέ, αλλά σε πάρκα με τα έξι παιδιά του. Η σύζυγος του βασίλη σπανούλη, ολυμπία χοψονίδου, αναφέρθηκε στην απόσυρση του αρχηγού του ολυμπιακού από την ενεργό δράση και πατέρα των παιδιών της με μία συγκινητική ανάρτηση. Ένα συγκινητικό ποστάρισμα έκανε το σάββατο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η ολυμπία χοψονίδου, με αφορμή την. Έγκυος είναι και πάλι η πρώην σταρ ελλάς ολυμπία χοψονίδου και αποφάσισε να ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα στο σύζυγό της και διάσημο μπασκετμπολίστα βασίλη σπανούλη, με τον πιο ευφάνταστο τρόπο. Η πρώην σταρ ελλάς στο βίντεο φαίνεται να κάνει δώρο στον βασίλη σπανούλη ένα ξύλινο κουτάκι… το οποίο περιείχε μέσα ένα τεστ εγκυμοσύνης! Οι φορες που καμαρωσε τον βασιλη σπανουλη στο γηπεδο με τα παιδια τους. Τρελά ερωτευμένος με τη γυναίκα του ολυμπία χοψονίδου είναι ο βασίλης σπανούλης, ο οποίος έχει πει ότι είναι η γυναίκα της ζωής. H ολυμπία χοψονίδου είναι έγκυος για έκτη φορά, σύμφωνα με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Τον ερχομό του έκτου τους παιδιού περιμένουν ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου, είδηση που ήρθε μέσα από το προσωπικό λογαριασμό της ολυμπίας στο. Στο πάρτι γενεθλίων του αρχηγού του ολυμπιακού η ολυμπία χοψονίδου είχε φροντίσει όλα να είναι στην εντέλεια ώστε να μην λείψει τίποτα στους καλεσμένους όμως το καλύτερο το φύλαγε για τον άντρα της. Ο άσος του ολυμπιακού «κρεμάει» τα μπασκετικά του παπούτσια σε ηλικία 38 ετών. Χριστίνα λέκκα και ζέτα λογοθέτη.

Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ηρεμίας με τα πέντε τους ολυμπία χοψονίδου. Το μεσημέρι του σαββάτου με μία ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο βασίλης σπανούλης έκανε γνωστό πως αποσύρεται από το μπάσκετ.

Posting Komentar

0 Komentar